Uitleg

De vele knutselwerkjes die op de website van Knutselidee.nl staan zijn natuurlijk niet allemaal voor iedereen even leuk. Daarom kun je ze op deze speciale website beoordelen.

Van ieder plaatje kun je aangeven of je het leuk vindt of juist dat je het meuk vindt.
Leuk is duidelijk voor het geval je het een mooi knutselwerkje vindt, of knap gemaakt. Dat het je in ieder geval aanstaat. Kies je meuk dan vind je het helemaal niets. Een slecht gemaakt knutselwerkje of eentje die je helemaal nooit zou maken omdat het gewoon echt niets is.

Je ziet als je kiest in het menu voor "maak je keuze" steeds een willekeurig plaatje van de website met twee knoppen erbij. Op de ene staat Leuk en op de andere staat Meuk. Je maakt een keuze tussen die twee en je krijgt het volgende plaatje te zien. Je kunt ook kiezen voor overslaan als je echt geen keuze kunt maken.

Vind je het een heel erg leuk knutselwerkje en wil je het zelf gaan maken dan kun je ook direct naar de knutselidee.nl website om het knutselwerkje direct te bekijken. (Je komt meteen op de juiste pagina.)
Dus zie je iets wat je zelf graag wilt maken dan kun je er direct aan beginnen.

In het menu zie je ook een lijst met de leukste en meukste knutselwerkjes. Voor als je eens wilt kijken wat anderen nu leuke en niet leuke werkjes vinden.
Wil je direct beginnen dan klik je op Maak je keuze.