Uitleg

De vele knutselwerkjes die op de website van Knutselidee.nl staan zijn natuurlijk niet allemaal voor iedereen even leuk. Daarom kun je ze op deze speciale website beoordelen.

Van ieder plaatje kun je aangeven of je het leuk vindt of juist dat je het meuk vindt.
Leuk (groen gezichtje) is duidelijk voor het geval je het een mooi knutselwerkje vindt, of knap gemaakt. Dat het je in ieder geval aanstaat. Kies je meuk (rood gezichtje) dan vind je het helemaal niets. Een slecht gemaakt knutselwerkje of eentje die je helemaal nooit zou maken omdat het gewoon echt niets is. Je kunt ook een gezichtje ertussen kiezen.

Je ziet als je kiest in het menu voor "maak je keuze" steeds een willekeurig plaatje van de website met vijf gezichtjes kleuren erbij. Van rood tot en met donker groen. Hoe groener hoe leuker! Je maakt een keuze (rood is meuk en groen is leuk) en je krijgt het volgende plaatje te zien.

Vind je het een heel erg leuk knutselwerkje en wil je het zelf gaan maken dan kun je ook direct naar de knutselidee.nl website om het knutselwerkje direct te bekijken. (Je komt meteen op de juiste pagina.)
Dus zie je iets wat je zelf graag wilt maken dan kun je er direct aan beginnen.

In het menu zie je ook een lijst met de leukste en meukste knutselwerkjes. Voor als je eens wilt kijken wat anderen nu leuke en niet leuke werkjes vinden.
Wil je direct beginnen dan klik je op Maak je keuze.